Disebalik Penipuan Free Topup Di Facebook

Posted by Kucing Hitam Wednesday, 23 January 2013 3 comments
Penipuan topup free
Perhatian!!!Sejak akhir-akhir ini,satu applikasi facebook yang menjanji kan kepada kita topup free yang bernilai antara RM5-20 adalah satu penipuan.Korang tidak tahu sampingan dari mengunakan applikasi tersebut.Antara post yang sering kita lihat di group-group facebook

Barujumpa , nielah triks dpt topup free RM15 kat facebook , ramai dh kena tipu tapi naseb baik aku jumpa yg real punya,Trylah! , bagaimanacaranya ? ni dia link topup free itu >www.facebook.com/199504322?=free_topup

Yes , Akhir nya saya Dapat Topup Jugak RM 20 , sikit tapi yang penting FREE , HIHI , Nah web Ni Bagi Topup Free... www.facebook.com/122911544536348?sk=app_208195102528120

Tanpa korang sedari korang telah menghantar maklumat peribadi korang seperti no tel korang.Selain itu data-data facebook korang jugak dapat diketahui oleh mereka yang membuat applikasi ini.Secara tidak langsung ,setiap kali korang menggunakan applikasi ini, korang sebenarnya memuat turun virus dalam senyap-senyap.

Tetapi korang masih sempat untuk mengelakkan dari terkena penipuan ini dengan mengikuti cara-cara menghalang penipuan dari facebook.

Selain itu bermacam-macam lagi applikasi seperti mendapat hanset secara percuma

Nk share dkt group ni. Siapa nk phone sony free? Baru je dapat Sony Xperia dekat sini http://hailatbro.com/SonyContest2013 korg try la dan jawapan utk soalan dia Make.Believe.

Diharap korang menyebarkan info ini kepada orang ramai sebelum terlambat.


TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN SAUDARA
Judul: Disebalik Penipuan Free Topup Di Facebook
Ditulis oleh Kucing Hitam
Rating Blog 5 dari 5
Semoga artikel ini bermanfaat bagi saudara. Jika ingin mengutip, baik itu sebagian atau keseluruhan dari isi artikel ini harap menyertakan link dofollow ke http://blogpoyo.blogspot.com/2013/01/disebalik-penipuan-free-topup-di.html. Terima kasih sudah singgah membaca artikel ini.
Comments
3 Comments

3 comments:

Gombug said...

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
Baca selanjutnya...


Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) Teknologi Maklumat Terteruk: Terdapat beberapa individu yang disenaraikan oleh readwriteweb.com di antara ketua pegawai eksekutif(CEO) yang paling teruk bagi peneraju industri teknologi maklumat.Baca selanjutnya...

Shah Romeo said...

Tau xpe.. Memang banyak sangat kat facebook scam2 alert ni.. So Hati2lah kita semua ye..

Muhamad Hafiz Fadzil said...

mohon share artikel ni, saya beri kredit ke blog ni balik..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Banner/Backlink

Malaysia Free Backlink ServicesFree Promotion LinkFree Smart Automatic BacklinkMAJLIS LINK: Do Follow BacklinkLink Portal Teks TVAutoBacklinkGratisjapanese instant free backlink Free Plugboard Link Banner ButtonFree Automatic Backlink Service

BlogMalaysia.com

Trik SEO Terbaru support Online Shop Baju Wanita - Original design by Bamz | Copyright of Tunggu!Ini Blog Poyo!!.