Backlink Game - Tambah Backlink Anda

Posted by Kucing Hitam Wednesday, 13 February 2013 1 comments

Hai korang. Tadi masa tengah berblogwalking, aku terjumpa satu game yg best. Actually game ni dah lama dah, tapi tetibe rasa nak join. Diorang cakap boleh naikkan trafik blog by joining this game. Kalau korang nak tengok naik tak trafik blog korang, apa kata korang cuba jugak. Sebelum tue , korang kena ingat yang entry kat bawah nie adalah entry copy & paste. Ni aku copy dari blog Sheera Aya. Kalo korang nak join , just copy & paste entry kat bawah tue + follow the step by step :)

(ENTRY COPY & PASTE)

Caranya begini :

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.







7. CekLa









PERATURAN!!!

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi macam nie...

1. Myself V3 Me &
2. Blog Hanz
3. BeMie's WoRLd
4. Farah Shafiqah
5. Qila Razak
6. CekLa
7. Miss Yaty
8. Magrib Menjelma
9.The Simple Woman Day Book
10. AMRAFAHAN - Tripplet's Daddy
11. ✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™
12.•❤• Mailey •❤• Jayley •❤•
13. Sheera Aya
14. BloG MohD FauzriN
15. Blog Anda

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1 

Posisi no.14, Jumlah backlink = 5 

Posisi no.13, Jumlah backlink = 25 

Posisi no.12, Jumlah backlink = 125 

Posisi no.11, Jumlah backlink = 625 

Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125 

Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625 

Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125 

Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625 

Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125 

Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625 

Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125 

Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625 

Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125 

Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625 

5) WAJIB: Share blog ini (Blogpoyo) di laman sosial anda :D

Kita sama-sama cuba jaya ok….

Selamat mencuba!!!

Sila tinggalkan comment anda di posting ini jika anda mengikuti segmen ini.

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat traffic yang banyak... Pastu Jangan Lupa promote link entry ni.. kat member-member korang.. lagi banyak lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yang buat 10% jer maknanya dalam 10 orang yang buat... ingat lagi banyak backlink kita... lagi tinggi rating kita kat google.. 

Sama-2 lah kita bagi traffic jem blog kita ek :)P
<script src="https://sites.google.com/site/kangsunublogspotcom/blogger-script/blogspotsitemap.js">
</script>
<script src="http://blogpoyo.blogspot/feeds/posts/default?max-results=9999&amp;alt=json-in-script&amp;callback=loadtoc">
</script>
End ! !
TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN SAUDARA
Judul: Backlink Game - Tambah Backlink Anda
Ditulis oleh Kucing Hitam
Rating Blog 5 dari 5
Semoga artikel ini bermanfaat bagi saudara. Jika ingin mengutip, baik itu sebagian atau keseluruhan dari isi artikel ini harap menyertakan link dofollow ke http://blogpoyo.blogspot.com/2013/02/backlink-game-tambah-backlink-anda.html. Terima kasih sudah singgah membaca artikel ini.
Comments
1 Comments

1 comments:

mohdfauzrin.my said...

done follow...
xder backlink pun.. lol

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Banner/Backlink

Malaysia Free Backlink ServicesFree Promotion LinkFree Smart Automatic BacklinkMAJLIS LINK: Do Follow BacklinkLink Portal Teks TVAutoBacklinkGratisjapanese instant free backlink Free Plugboard Link Banner ButtonFree Automatic Backlink Service

BlogMalaysia.com

Trik SEO Terbaru support Online Shop Baju Wanita - Original design by Bamz | Copyright of Tunggu!Ini Blog Poyo!!.