2013 Twitter Digodam

Posted by Kucing Hitam Saturday, 2 February 2013 0 comments
Twitter Digodam
Hari ini, Twitter melalui halaman blog rasmi mereka berkongsi mengatakan mereka telah digodam, dan sebanyak lebih kurang 250,000 akaun menerima kesan daripadanya. Sekiranya anda merupakan salah seorang mangsa, maka anda akan menerima emel daripada pihak Twitter untuk mengubah kata laluan anda.

Walaupun angka pengguna yang menerima kesan daripadanya adalah kecil jikalau dibandingkan dengan angka keseluruhan Twitter, namun, pihak Twitter mencadangkan untuk semua pengguna mengubah dan menggunakan kata laluan yang lebih selamat untuk akaun mereka.

Twitter mencadangkan supaya pengguna menggunakan kata laluan dengan gabungan abjad, simbol dan angka yang terdiri daripada sekurang-kurangnya 10 aksara.

Buat masa ini, Twitter masih dalam proses kajian berkenaan siapakah disebalik pengodaman ini.
SUMBER ASAL: http://amanz.my
SUMBER RUJUKAN: TWITTER BLOG
TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN SAUDARA
Judul: 2013 Twitter Digodam
Ditulis oleh Kucing Hitam
Rating Blog 5 dari 5
Semoga artikel ini bermanfaat bagi saudara. Jika ingin mengutip, baik itu sebagian atau keseluruhan dari isi artikel ini harap menyertakan link dofollow ke http://blogpoyo.blogspot.com/2013/02/2013-twitter-digodam.html. Terima kasih sudah singgah membaca artikel ini.
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Banner/Backlink

Malaysia Free Backlink ServicesFree Promotion LinkFree Smart Automatic BacklinkMAJLIS LINK: Do Follow BacklinkLink Portal Teks TVAutoBacklinkGratisjapanese instant free backlink Free Plugboard Link Banner ButtonFree Automatic Backlink Service

BlogMalaysia.com

Trik SEO Terbaru support Online Shop Baju Wanita - Original design by Bamz | Copyright of Tunggu!Ini Blog Poyo!!.